13نشست تخصصی در پژوهشگاه میراث‌فرهنگی و گردشگری برگزار می‌شود

پژوهشگاه میراث‌فرهنگی و گردشگری همزمان با هفته میراث‌فرهنگی 13 نشست تخصصی در حوزه‌های حفاظت و مرمت، مردم‌شناسی، باستان‌شناسی، میراث‌طبیعی، زبان‌شناسی، کودک و نوجوان، هنرهای سنتی، گردشگری، معماری و ... به‌صورت حضوری و آنلاین برگزار می‌کند.

به‌گزارش میراث‌آریا به‌نقل از روابط‌عمومی پژوهشگاه میراث‌فرهنگی و گردشگری، در نخستین روز از برگزاری این برنامه‌ها همزمان با 31 اردیبهشت 1401، عناوین؛ درباره اخلاق بازسازی میراث‌فرهنگی، گاه‌نگاری نسبی و مطلق تپه بروه سردشت شمال غرب ایران و میراث ناملموس موسیقی ایران، در قالب نشست علمی بررسی و پنل کاربردی‌سازی طراحی و ساخت دستگاه خانگی زری بافی برگزار می‌شود.

در دومین روز همزمان با یکشنبه 1 خرداد موضوعات میراث مدیریت هنری، معرفی و ارائه نتایج پروژه بین‌المللی زندگی خوب، بیان منظر در شعر توصیفی سده های 4 و 5 هجری قمری، میراث مشترک ایران در جهان، دوره لپویی در بستر فرهنگ‌های پیش از تاریخ، میراث طبیعی، مفاهیم و روش‌های ارزیابی با تأکید بر زمین میراث‌ها، اهمیت و جایگاه مزارستان‌های تاریخی، کتیبه‌های در خطر آثار دوره اسلامی و زبان‌های در خطر ایران و راهکارهای حفظ آنها به بحث گذاشته خواهد شد.

سومین روز از هفته میراث‌فرهنگی همزمان با 2 خرداد با برگزاری نشست تخصصی چشم‌انداز ثبت آثار در میراث‌فرهنگی و طبیعی، پنل ارائه خدمات تخصصی-معماری و سفالگری خلاق و توسعه صنعت گردشگری از منظر آینده پژوهشی، همراه است.

بررسی دفاع مقدس در آیینه میراث ناملموس، گوناگونی درون منطقه‌ای سنت سفال دالما بر اساس نتایج کاوش تپه نادعلی بیک سنقر، یادداشتی بر 60سال پیشینه پژوهشی کاسه سیمین موزه ملی ایران، مقدمه‌ای بر تدوین دستورالعمل‌های مرمتی تزئینات گچی در  معماری، مروری بر حفاظت از آثار تاریخی با استفاده از مواد استخراجی استحصال شده از موجودات زنده، میراث ناملموس زرتشتیان ایران و برگزاری پنل کاربردی‌سازی مخمل هفت‌رنگ، هنر از یاد‌رفته، برنامه‌های چهارمین روز از هفته میراث‌فرهنگی همزمان با 3خرداد در پژوهشگاه میراث‌فرهنگی و گردشگری است.

در پنجمین و آخرین روز از هفته میراث‌فرهنگی 4 خرداد، پژوهش‌های سنجش از دور ناهمواری‌های بستر خلیج فارس، میراث خط در ایران، ارزیابی کیفیت شیمیایی مواد و مصالح مورد استفاده در ساخت ویترین مورد بررسی و پنل ظرفیت‌های ارائه خدمات تخصصی پژوهشکده حفاظت و مرمت و نشست تخصصی کودک و نوجوان توسط دفتر کودک و نوجوان پژوهشگاه میراث‌فرهنگی و گردشگری برگزار می‌شود.

علاقه‌مندان می‌توانند برای شرکت در نشست‌های آنلاین به آدرس http://www.skyroom.online/ch/richt.dtp/hm مراجعه کنند.

 

 

انتهای پیام/

کد خبر 14010228330904

برچسب‌ها